Öğrenci ve Velilerimize Duyuru !! Ortak Sınav Takvimini Yayınlamaya 6 Kasım ile Devam Ediyoruz.

Öğrencilerimize ve Velilerimize !! 2 Kasım Perşembe Gününün Ortak Sınavını da Sitemizde Yayınlıyoruz.

Ekm

Kasım ayı Pansiyon Belletici Öğretmen Nöbetlerini de Sitemizde Yayınlamaya Başlıyoruz.

Ekm

Öğrenci ve Velilerimize Önemli Duyuru!! 30 Ekim Pazartesi tatil Edildiğinden Sınav Takviminde Değişiklik Oldu.

Ekm

Öğrencilerimize ve Velilerimize Önemli Duyuru !!! 2023-2024 Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Sınavlar 30 Ekim Pazartesi Günü Başlıyor.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 25 Ekim Çarşamba Günü Yapılacak

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı 2024 Yılı Paralı Yatılılık Ücreti Belli Oldu.

Ekm

2023-2024 Öğretim Yılı Ortak Sınav Takvimi Belli Oldu.

Ekm

Velilerimize Önemli Duyuru!! Öğretmenlerimizin Veli Görüşme Saatleri Belli Oldu.

Ekm

Taşımalı Öğrencilerimiz ile Ücretli Yemek Yiyen Paydaşlarımızın Ekim Ayı Ücretsiz Öğle Yemeği Listesini Yayınlıyoruz.

Ekm

Pansiyon Belletici Öğretmen Nöbetlerini yayınlamaya Ekim Ayı Listesi İle Başlıyoruz.

Ekm

Öğretmenlerimize Duyuru !! Ekim Ayı Öğretmen Nöbetlerini Sitemizde Yayınlıyoruz.

Ekm

Öğrencilerimizin ve Velilerimizin Dikkatine ; 9.Sınıfların Alan Seçimleri Sonuçlandı.

Eyl

Okul Öncesi Öğretmenlerimizin 2023-2024 Öğretim Yılı Nöbet Çizelgesini Yayınlamaya Başlıyoruz.