Öğrencilerimize !!! Bakanlıktan Öğrencilerimiz için Mobil Eğlenceli EBA Oyunları

Mesleki Gelişim Atölyesi Dersleri ile İlgili Tereddüt Edilen Hususlar

12.Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine !! İşletmeye Giden Öğrencilerimiz Ara Tatilde Ücretli izinli Sayılacaklardır.

Bakanlık 2021 Yıllı Sınav Uygulama Takvimini Açıkladı.

Bakanlık 2021 Yılı Ortaöğretim Kurumları Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı Tarihini Açıkladı.

Öğretmenlerimizin Dikkatine !! Türk İşaret Dili Eğitimi Hizmetiçi Eğitim Kursu Öğretmenlerimizin Başvurusuna Açıldı

Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında her yıl "Organ ve Doku Bağışı Haftası" olarak kutlanmaktadır. Tedavisi yalnızca organ ve doku nakli ile mümkün olan hastalıklar, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli sağlık sorunlarından biridir.

Sosyal Sorumluluklarımız !!! 1 - 7 Kasım Türk Harf Devrimi Haftası

Şbt

MEB Çocuklar İçin Ailelere ve Öğretmenlere Psikososyal Destek Kılavuzu yayınladı.

Öğrenci,Veli ve Personelimizin Dikkatine;Mavi Kapak,Atık Pil ve Atık Yağ Toplamaya Devam Ediyoruz.

MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı.

MEB, 'Belirli Gün ve Haftalar Çizelgesi'ni güncelledi.

Öğrencilerimize ve velilerimize !! Meslek liseleri alanlarına ilişkin tanıtım videolarını yayınlıyoruz.