Pansiyonda Nöbet Tutacak Öğrencilerimizin Listesi de Artık Sitemizde Yayınlanıyor.

Parasız Yatılı Öğrencilerimizin Dikkatine !! Ocak ayı Aylık Yemek Listesini  de Sitemizde Yayınlıyoruz.

Taşımalı Öğrencilerimiz ile Ücretli Yemek Yiyen Paydaşlarımızın Ocak Ayı Ücretsiz Öğle Yemeği Listesini de Yayınlıyoruz.

Yeni Yılın İlk Pansiyon Belletici Öğretmen Nöbetlerini de Sitemizde Yayınlıyoruz.

Öğretmenlerimize Duyuru !! 20 Kasım'dan Geçerli Öğretmen Nöbetlerini Sitemizde Yayınlamaya Başlıyoruz.

Öğretmenlerimize duyuru !! 20 Kasım'dan Geçerli Öğretmen Haftalık Ders Çizelgeleri de Sitemizde Yayınlanıyor..

20 Kasım'dan Geçerli MESEM'in 3.Haftalık Ders Programlarını da Sitemizde Yayınlanmaya Başlıyoruz.

Öğrencilerimize ve Velilerimize Önemli Duyuru !!20 Kasım'dan geçerli Sınıf Haftalık Ders Programı Sitemizde...

Öğretmen ve Öğrencilerimizin Dikkatine;Yeni Programımız 20 Kasım Pazartesi günü Sınıf Birleştirmeleri İle Başlıyor.

Taşımalı Öğrencilerimiz ile Ücretli Yemek Yiyen Paydaşlarımızın Kasım Ayı Ücretsiz Öğle Yemeği Listesini Yayınlıyoruz.

Parasız Yatılı Öğrencilerimizin Dikkatine !! Aylık Yemek Listesini Yayınlamaya Kasım ile Devam Ediyoruz.

Öğrenci ve Velilerimize Duyuru !! 1.Dönemin Son Ortak Sınavın Takvimini de Sitemizde Yayınlıyoruz.

Öğrenci ve Velilerimize Duyuru !! Ortak Sınav Tarihlerini yayınlamaya 9 Kasım'da yapılacaklar ile Devam Ediyoruz.

Öğrenci ve Velilerimize Duyuru !! Ortak Sınav Programını Yayınlamaya 8 Kasım'da yapılacak Olan İle Devam Ediyoruz.

Öğrenci ve Velilerimize Duyuru !! 7 Kasım'da yapılacak Ortak Sınav Takvimi de Sitemizde Yayınlanıyor.