Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alanı 9.Sınıf Öğrencilerimiz Ben Her Yerde Varım Projesi Çerçevesinde Vatandaşlarımızı Sıfır Atık Konusunda Bilgilendirdi.

Parasız Yatılı Öğrencilerimize Siber Zorbalık Eğitimi Verdik

Parasız Yatılı Öğrencilerimizi Bilinçli İnternet Kullanımı Konusunda Bilgilendirdik.

Parasız Yatılı Öğrencilerimize Pansiyonda Hasbihal Projesi Kapsamında Yardımseverlik Konusunda Seminer Verdik.

Uygulamalı Anaokul Öğrencileri Bayramlarını Büyük Bir Coşku İle Kutladı.

Pansiyon Öğrencilerimize Pansiyonda Hasbihal Projesi Kapsamına Paylaşmak Cömertliktir Etkinliği Gerçekleştirdik.

Pansiyonda Kalan Son Sınıf Öğrencilerimize Okul Öncesi Öğretmenliği Alanını Tanıttık.

Öğrenci Velilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından İlk Yardım Kursu Verildi.

Hasta ve Yaşlı Bakım Alanı Öğrencileri Huzurevini Ziyaret Etti.

Mrt

Kütüphanecilik Kulübü Öğrencileri Simav İlçe Halk Kütüphanesini Ziyaret Etti.

Mrt

Parasız Yatılı Öğrencilerimize Vatan Sevgisi Konusunda Eğitim Verdik.

Mrt

Parasız Yatılı Öğrencilerimize Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verdik.

Mrt

Okulumuzdan Ayrılan Öğretmenlerle İftarda Biraraya Geldik.

Mrt

Öğrencilerimize Pansiyonda Hasbihal Projesi Kapsamında "Zaman Yönetimi Saatimin Alarmı Kainata Ayarlı" Eğitimi Verildi.

Mrt

Velilerimiz Öğretmenlerle Görüşmek İçin Artık E-Devlet Üzerinden Randevu Alacak.