Ock

Velilerimize Öğrencilerde Teknoloji Bağımlılığı Konusunda Seminer Verdik.

Ock

Muhasebe ve Finansman Alanı 12.Sınıf Öğrencileri Eğitim Gezisinde Banka Ziyaretine Katıldı.

Ock

Muhasebe ve Finansman Alanı 9.Sınıf Öğrencilerimiz Simav Belediyesine Düzenlenen Eğitim Gezisine Katıldı.

Rehber Öğretmenimiz Parasız Yatılı Öğrencilerimize Meslekleri Tanıtmaya Başladı.

Parasız Yatılı Öğrencilerimiz Sinema Gününde 120 Adlı Filmi İzlediler.

Okulumuz MESEM Öğrencileri Özel Eğitim Uygulama Okuluna Eğitim Gezisi Düzenledi.

Pansiyonda Hasbihal Projesi Kapsamında Afetten Korunma Bilinci Eğitimlerine Başladık.

Pansiyonda Hasbihal Projesi Kapsamında Seminerlere Devam Ediyoruz.

Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Alanı Son Sınıf Öğrencileri Özel Eğitim Öğrencilerini Ziyaret Etti.

Okulumuz Adalet Alanı 11.Sınıf Öğrencileri Simav Adliyesini Ziyaret Etti.

Uygulamalı Anaokulu İlkbahar Sınıfı Aile Katılım Etkinliğinde İtfaiyecilik Mesleğini Tanıdı.

Uygulamalı Anaokulu Öğrencilerimiz Müzikli Tiyatro Gösterisine Katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Güven Okulumuzu Ziyaret Etti.

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Son Sınıf Öğrencileri Alan Derslerinde Kostümler,Şapkalar,Maskeler Tasarlayıp Hazırladılar.

Yatılı Öğrencilerimize Pansiyonda Hasbihal Projesi Kapsamında Seminer Verdik.