May

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Dünya Engelliler Haftası Nedeniyle Pano Hazırladı.

May

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğrencileri Engelliler Haftası Nedeniyle Özel Eğitim Okullarını Ziyaret Etti.

May

Spor Satranç Kulübü Sınıflararası Voleybol Turnuvasını Kazanan Takımı Ödüllendirdik.

May

Bilim,Fen ve Teknoloji Kulübü Öğrencileri Atık Pil ve Kağıt Toplama Projesi İle Sıfır Atık'a Katkıda Bulundıu.

May

İlçe Jandarma Komutanlığı Personeli Öğrencilerimizi Jandarma Teşkilatı Hakkında Bilgilendirdi.

May

Adalet Alanı Öğrencilerimiz Simav İlçe Jandarma Komutanlığını Ziyaret Etti.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alanı 9.Sınıf Öğrencilerimiz Ben Her Yerde Varım Projesi Çerçevesinde Vatandaşlarımızı Sıfır Atık Konusunda Bilgilendirdi.

Parasız Yatılı Öğrencilerimize Siber Zorbalık Eğitimi Verdik

Parasız Yatılı Öğrencilerimizi Bilinçli İnternet Kullanımı Konusunda Bilgilendirdik.

Parasız Yatılı Öğrencilerimize Pansiyonda Hasbihal Projesi Kapsamında Yardımseverlik Konusunda Seminer Verdik.

Uygulamalı Anaokul Öğrencileri Bayramlarını Büyük Bir Coşku İle Kutladı.

Pansiyon Öğrencilerimize Pansiyonda Hasbihal Projesi Kapsamına Paylaşmak Cömertliktir Etkinliği Gerçekleştirdik.

Pansiyonda Kalan Son Sınıf Öğrencilerimize Okul Öncesi Öğretmenliği Alanını Tanıttık.

Öğrenci Velilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından İlk Yardım Kursu Verildi.

Hasta ve Yaşlı Bakım Alanı Öğrencileri Huzurevini Ziyaret Etti.