Komisyon Kararı

20-12-2018

1.Pansiyon Müdür Yardımcısı Sevim SAPMAZ, yapılacak yarışma ile ilgili komisyon üyelerine bilgi verdi.

2.Ödüllü Kitap Okuma Yarışması Şartnamesi komisyon tarafından hazırlandı.

3.Şartnamedeki esaslara uygun olarak yarışmanın yapılması kararlaştırıldı.

4. Komisyon tarafından Canan TAN ´nın ´´Hasret´´ ile Sabahattin ALİ ´in ´´Kuyucaklı Yusuf´´ adlı eserleri okunacak kitap olarak seçildi.

5.Pansiyonumuzdaki 9,10,11. Ve 12. Sınıf öğrencileri belirlenen kitapları okuyacaklar ,peygamberimiz köşesini çalışacaklar  ve  sınavda sorumlu olacaklardır.

6. Yarışma kitapları pansiyonumuz tarafından temin edilecek ve öğrencilere dağıtılacaktır.

7.Sınav belirlenen gün ve saatte pansiyonumuzda yapılacaktır.

8.Yarışmada ilk 3 dereceye giren öğrencilerin Dumlupınar Şehitliği-Eskişehir´e yapılacak olan geziye ücretsiz olarak katılmalarının ödül olarak belirlenmesi karar verildi.

Komisyon Başkanı           : Sevim SAPMAZ - Pansiyon Müdür Yardımcısı

Üye                                : Perihan KOCABIYIK - Bilişim Teknolojileri Alanı Alan Şefi

Üye                                : Gülten AKGÜL - İngilizce Öğretmeni

20-12-2018